Markwat Vloeren is dé specialist in ambachtelijke vloeren in Zeeland. Met ruim 10 jaar ervaring is Markwat Vloeren inmiddels uitgegroeid tot een ervaren familiebedrijf met een passie voor prachtige, unieke vloeren. Van betonvloeren en zandcement tot specialistisch werk als Terrazzo- en kunststofvloeren, bij ons ben je zeker van deskundig advies en een ambachtelijke vloer van hoge kwaliteit!

Wij hechten veel waarde aan het bieden van een goede en persoonlijke service. Dankzij onze korte lijnen kunnen wij erg snel schakelen, je krijgt immers altijd een Markwat aan te telefoon! Wij denken graag creatief en oplossingsgericht met je mee en hebben voor iedere klus de juiste mensen, op de juiste plek.

Markwat Vloeren - Peter Markwat

Peter Markwat

Oprichter van Markwat Vloeren, een echte vakman met een passie voor het vak. Peter hecht veel waarde aan een eerlijke en transparante samenwerking.

Markwat Vloeren - Jordi Markwat

Jordi Markwat

Net als zijn vader is Jordi een echte vakman en specialist in zandcement-vloeren. Altijd behulpzaam en oprecht. Jordi denkt graag oplossingsgericht met je mee.

Tanja Markwat

De administratieve ruggengraat van Markwat Vloeren. Tanja is zakelijk, vastberaden en een echte doorzetter.

Snelle levering door eigen vervoer

Passie voor vloeren

Een Markwat Vloer is uniek en altijd een ambachtelijk staaltje vakwerk! Wij hechten veel waarde aan een goede service en gaan altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij denken altijd eerlijk en oplossingsgericht met je mee en doen wat anderen beloven.